martes, 10 de mayo de 2011

PYBUS GROOVE QUARTET

Nit de divendres 1 de juliol a les 00:30 h. , Rambla Sant Francesc

Després de l'èxit aconseguit amb el seu anterior treball “City Life”, a principis de 2011 s'edita “Good Evening”, que representa un pas endevant en la carrera del Pybus Groove Quartet. Els temes del CD han estat seleccionats del repertori que ha format la base dels seus concerts en directe durant els últims temps.

Des de l'energia que desprèn el groove clàssic de “Good Evening” als aires de New Orleans de “Chatterbox”, de l'alegria bugalú de “Green Tea” a l'ambient més reflexiu i jazzista de “Misteris al Descobert”, el grup ensenya una gamma molt àmplia de colors i emocions sense perdre en cap moment la seva intensitat rítmica – de fet, l'essència de la música groove.

Canadenc de naixement, Dave Pybus viu des de fa trenta anys a Barcelona. És veterà de formacions locals com la Orquestra Mirasol, Transatlàntic, Princes of Estafi o Shamtime. Ha col·laborat amb artistes internacionals com Stevie Wonder, Thad Jones, Al Cohn o Jack MacDuff. També ha treballat amb molts artistes catalans del món del rock, la cançó, el teatre i la televisió.

Formació:

Dave Pybus - Saxos
Toni Saigi "Chupi" -
Teclats
Jules Bikoko - Baix
Caspar St. Charles - Bateria

http://www.davepybus.com/


No hay comentarios:

Publicar un comentario