martes, 10 de mayo de 2011

GOSPEL MESSENGERS TALLER MÚSICS

Dijous 30 de juny a les 20:30 h. , Rambla Sant Francesc


Als voltants de l’any 2000 comença a Catalunya un moviment coral que pren com a punt de partida la música Gospel i que arrela amb moltíssima força en tot el teixit musical i vocal del país, revolucionant i dinamitzant un interès que estava latent en tots aquests àmbits.

Un dels pioners de tot aquest moviment ha estat el pianista i compositor Ramon Escalé, a partir de l’experiència adquirida amb cantants afroamericanes com Michele Mcain o Mònica Green,. Escalé posa en marxa diversos cors , crea la Xarxa Gospel de Catalunya i a l’octubre del 2010 neix la primera escola de Gospel de la mà del Taller de Músics, sota la direcció del mateix Ramón Escalé.

The New Generations és el nom de l’espectacle que ens presenten Gospel Messengers Taller de Músics. Es tracta d’una selecció dels grans èxits de noms consagrats del Gospel Contemporani com Kirk Franklin, Mariah Carey, Timothy Wright, Bazil Meade , o d’altres més tradicionals en la línia dels grans clàssics del gènere .Tots els temes han estat arranjats i adaptats per Ramon Escalé.

El concert d'inauguració del Vijazz 2011, al nou escenari de Rambla, segur s'ompilrà de les bones vibracions que generen aquest gran grup de veus catalanes.

Formació:

Gospel Messengers Taller de Músics - Cor de vint veus
Iris Abanco -
Teclat
Diego Valenzuela - Guitarra
David Marroquín -
Baix
Cristian Vilalta - Bateria

Ramón Escalé - Idea original, arranjaments i direcció

http://www.myspace.com/barcelonagospelmessengers


No hay comentarios:

Publicar un comentario