martes, 10 de mayo de 2011

KYLE EASTWOOD BAND

Divedres 1 de juliol a les 23 h. , Plaça Jaume I

Kyle Eastwood, fill de Clint Eastwood, recorda que, mentre feia els deures, a la seva casa sonaven els discos de grans del jazz com Duke Ellington, Count Basie i Miles Davis. El seu pare acudia des de 1958, l'any de la seva fundació, al Festival de Monterey del que forma part de la seva junta, i quan van néixer els seus fills, es va ocupar que tots els anys assistissin al Festival de Jazz, esdeveniment que es va convertir en una cita familiar.

Kyle va cursar estudis de cineasta, però aviat es va adonar que tenia una altra passió: el jazz. A més d'actuar per escenaris de tot el món, Kyle Eastwood ha configurat una brillant carrera de compositor en pel·lícules com Mystic River, Million Dollar Baby , Flags of our Fathers , Cartes de Iwo Jima, Gran Torino o Invictus.

Avui, Kyle Eastwood és cada vegada menys el fill de Clint i més d'un músic universalment respectat i capdavanter per dret propi. Un virtuós en el baix elèctric i en el contrabaix, així com un compositor de gran talent i que ocupa un lloc destacat en l'avantguarda de l'escena contemporània, havent optat per submergir-se en la música que estima . Al Caixa Penedès Vijazz ens presentarà el seu nou àlbum "Songs from the Chateau" llançat a l'abril de 2011, en el que capta els sons i l'energia que el caracteritza.

En la seva música ressona el swing, el groove i matisos de funk, "les meves arrels romanen en el jazz, però m'agrada afegir tot tipus de sabors diferents", va dir Kyle.

Formació:

Kyle Eastwood - Contrabaix i baix elèctric
Jim Rotondi -
Trompeta
Graeme Blevins - Saxo
Martyn Kaine -
Bateria
Andrew Mccormack - Piano

www.kyleeastwood.com

No hay comentarios:

Publicar un comentario