martes, 20 de abril de 2010

TINGVALL TRIO

Dissabte 3 de juliol a les 21 h. , Plaça Jaume I


Aquests 3 joves músics escandinaus - Martin Tingvall (Piano), Omar Rodríguez Calvo (Baix) i Jürgen Spiegel (Bateria), pertanyen als pocs artistes de jazz que s´han situat a la categoria superior en el seu gènere, en poc temps i amb només 3 àlbums sota la seva trajectòria.

Amb "Skagerrak", el seu primer àlbum, mentre que els mitjans de comunicació seguien delirant sobre la qualitat constant en tot el CD, "... impressionant, principal testimoniatge de la musicalitat", la realització ja estava cristal·litzant entre els afeccionats, ràdio i premsa escrita, que el so inconfundible del grup s'havia tornat encara més homogeni amb el seus dos àlbum successors: "Norr" y "Vattensaga".

L'encreuament de devots en els mitjans de comunicació es reflecteix igualment en la colorida barreja dels assistents als seus concerts: joves neòfits al Jazz , els fanàtics del Jazz bàsic i un ampli grup d'oïdors d'altres gèneres, que simplement estàn interessats en les seves melodies i grooves.

Tingvall Trio s'ha convertit en un dels principals trios per a piano a Europa. Similar "Esbjörn Svensson Trio", un dels seus principis d'aquesta banda és, a més del seu so especial, és que cap dels membres és insustituible. No obstant això, a diferència de "Esbjörn Svensson Trio", que utilitzaven gran quantitat d'efectes i molta electrònica, en el seu só clarament distintiu, Tingvall Trio són purament acústics.

Al Vijazz oferiran en exclusiva el seu concert de debut a Catalunya.

web oficial : http://www.tingvall-trio.de/



No hay comentarios:

Publicar un comentario