martes, 20 de abril de 2010

Original Jazz Orquestra del Taller de Músics

Dijous 1 de juliol a les 21 h. , Plaça Jaume I



LOriginal Jazz Orquestra Taller de Músics -OJO- neix a partir de la idea de crear un àmbit que permeti a l’autor d’avantguarda disposar de tots els recursos necessaris per dur a terme i presentar el seus treballs.


Podríem dir que aquesta és una de les funcions de l’OJO, ja que en estar dotada d’una identitat pròpia, es converteix en l’interlocutor perfecte d


’aquell diàleg tantes vegades buscat pel creador. I quan el diàleg s’ha iniciat, tots sabem que fàcilment pot assolir-se una dimensió desconeguda.


L’OJO, avui dirigida per Vicens Martín, ha aconseguit un gran nivell de qualitat artística i una forta personalitat pròpia i és una de les orquestres més sol·licitades per artistes i programadors. En la línia de les grans orquestres nord-americanes i europees, omple de sonoritat original les composicions d’artistes com Santiago Auserón, Mala Rodríguez o Cris Juanico.


La OJO ben segur que ens oferirà un magnific concert d'inauguració del Caixa Penedès Vijazz 2010 plé de sensacions i bon swing.


web : http://ojo.tallerdemusics.com/





No hay comentarios:

Publicar un comentario