lunes, 6 de julio de 2009

L'equip del Vijazz

Ja s'ha acabat l'edició del 2009 i tot ha anat perfecte. No ha fallat rés! El músics han gaudit una vegada més dels seus concerts i del seu pas per Vilafranca... i tot això es gràcies a un equip humà que és una passada!!.

Vull donar les més sinceres gràcies i felicitacions a tots, perquè aquest any ens hem tornat a superar.

L'Antonio, un professional que , a més de portar tota gestió de la part tècnica, és un magnific tècnic de só, amb un alt nivell d'exigència. Aquest any hem tingut un só espectacular, nítid i equilibrat. Personalment feia temps que no escoltava concerts així.


A la Fina , per tota l'excel.lent gestió del backstage i amb els reporters gràfics ( i per ser tant comprensiva amb mi durant tot l'any de preparatius, reunions, concerts, etc).

A L'Andreu i tots els col-laboradors (Tona, Imma, Pep, Mercé, Pere, Joan, Josep, Pere V., Xavi, Jose, Ceci, Adrià, Lali, X. Carbó) per la bona coordinació i puntualitat en els trasllats, per estar sempre a punt i aportar el millor de vosaltres perque tot surtís perfecte.

Aquest any especialment al Xavi, que ha fet una tasca increible! durant els quatre dies, estant pendent en tot moment de la banda de James Carter, trobant-lis lloc per assajar, aconseguint que en James i tots els músics vinguesin a la Jam, etc, etc.

A tots els tècnics i muntadors de l'escenari , l'equip de só, iluminació i backline, sempre predisposats a satisfer totes les necessitats tècniques i atents en tots els concerts davant de qualsevol imprevist.



Al Marc i el Jordi per la seva bona organització del control d'accesos i la zona VIP de la plaça.

Al Joan, Ignasi, Quico i la Núria per fer possible que els amants del Jazz poguem disfrutar a Vilafranca d'un gran festival de Jazz com aquest.

I sobretot!, sobretot!....al públic que ha vingut al Caixa Penedès Vijazz i que espero que tornin a l'edició del 2010.


A tots!!...Moltes Gràcies!!

2 comentarios:

  1. Felicitats al millor director artístic q podem tenir!
    Carles moltes gràcies per fer una feina difícilissima: portar cada any els millors artistes nacionals i internacionals i tenir content a tothom: als entesos, als aficionats, als neofits (m'hi incloc) i a sobre complir amb el pressupost!!!

    M'agradaria felicitar-vos també en nom de l'Acadèmia Tastavins per fer possible el Caixa Penedès Vijazz i només dir-vos q comptem amb vosaltres per l'edició 2010!

    Una abraçada a tots i ens veiem al sopar de cada any (que per descomptat farem!)

    Quico

    ResponderEliminar
  2. M'adhereixo a les fel.licitacions per aquest magnific festival que eseteu programant. Aquest any vaig ser-hi tots tres dies i vaig disfrutar molt de tots els concerts, especialment el de John Scofield.
    Molta sort per l'edició del 2010

    ResponderEliminar