viernes, 3 de julio de 2009

Dijous 2 de Juliol - Comença el Vijazz 2009


Avui comença el dia amb el muntatge de l'equip de só. Els tècnics es posen a treballar dur perquè tot estigui a punt per les proves i soni a la perfecció.

El grup de James Carter va arribar ahir, i estaran quatre dies amb nosaltres, gaudint de Vilafranca , de la fira, dels concerts de Divendres..., amb visita turística inclosa a Barcelona. Els hi hem comentat que hi ha Jam Sessions i gran part dels músics s'han ofert a participar-hi..

Amb el concert de inauguració de The Black Key a la sala del Casal, amb Ramon Fossati, Xavier Figuerola i el Trio de l'Ignasi Terraza es dona el tret de sortida als concerts del Caixa Penedès Vijazz 2009. El grup va interpretar temes del disc i ja cap al final del concert va haver l'agradable sorpresa de comptar amb la col.laboració especial de Gorca Benitez tocant la flauta amb els tres darrers temes. El concert va sonar molt bé i els temes en els que va tocar Gorca resultaren especialment exquisits.


Després del concert d'inauguració. continuen els darrers retocs amb l'il.luminació de l'escenari de Jaume I. Tot llest per les proves de demà dels Spyro Gyra i el Ramon Fossati Sextet!

No hay comentarios:

Publicar un comentario