viernes, 15 de mayo de 2009

RAYNALD COLOM QUINTET feat. MARTI SERRA

Diumenge 5 de juliol a les 20 h. , Plaça Jaume I


Nascut a Vincennes (França) el 1978, tot i que es va traslladar el 1988 a Barcelona amb la seva família, va començar la seva aventura musical als quatre anys, on va estudiar violí fins als vuit anys. Llavors els seus pares li van regalar una trompeta; de tornada a Barcelona, segueix els seus estudis musicals fins el punt d'haver estat alumne avantatjat de Wynton Marsalis, Roy Hargrove i Kenny Barron.

Ha col-laborat amb els músics més prestigiosos del nostre país com Perico Sambeat, Horacio Fumero, Lluis Vidal, etc.

El 2008, i després d'una llarga estada entre Nova York i Madrid, Raynald Colom ha presentat el seu darrer treball "Sketches Of Groove" (Fresh Sound), com a lider, dins del Festival Internacional de Jazz de Barcelona 2008, entorn al Cicle Trompetes!!, compartint cartell amb Nicholas Payton, Tomasz Stanko i Tom Harrell entre d'altres.

Raynald, aquest any 2009 , continua sent un del músics de jazz catalans amb més projecció internacional i un dels mes sol-licitats tant a nivell nacional com internacional. Aquest estiu, a més del concert del Vijazz, participarà al Festival de jazz de Montreal i al Festival de Jazz de Vitoria, entre d'altres.
Com a convidat especial del quintet, participarà el reconegut saxofonista Martí Serra, qui ja va col.laborar en el enregistrament del disc "Sketches Of Groove".

Formació:

Raynald Colom -
Trompeta
Martí Serra -
Saxos
José Reinoso –
Piano, Rhodes
Tom Warburton – Contrabaix
Marc Ayza - Bateria
Roger Blavia - Percussions


web oficial: http://www.myspace.com/raynaldcolom

No hay comentarios:

Publicar un comentario