viernes, 15 de mayo de 2009

JOHN SCOFIELD PIETY STREET BAND

Diumenge 5 de Juliol a les 22 h. , Plaça Jaume I

John Scofield ha marcat tendència en el jazz contemporani de les darreres dècades. La seva capacitat d'influència és, avui dia, decisiva per als molts guitarristes que pretenen seguir les seves "lliçons" d'innovació contínua, habilitat per a explorar en molts camps musicals, avantguardisme i consecució d'aquest so tan peculiar i distorsionat de la seva guitarra.

Haver tocat en el passat amb algunes de les més grans figures del jazz de tots els temps (Mingus, Hancock, Miles, Corea, Billy Cobham, Jim Hall, Gary Burton, etc), ha anat configurant la seva enorme personalitat com músic diferent, a contra-corrent en moltes ocasions, liderant nombroses bandes de músics joves que li aporten frescor i avantguarda al seu estil.

El seu nou disc "Piety Street" és una incursió en la música gospel i la seva progressió cap al blues, però amb la manera d'arreglar de Scofield i en el qual incorpora cantants i músics com Jon Cleary o Ricky Fataar. La barreja del clàssic i tradicional amb l'orientació modernista del seu estil és justament el que defineix aquest nou disc i el que provoca en els seus seguidors aquesta admiració que ell sap tractar amb intel.ligència i qualitat des de fa molts anys.

En la seva extensa gira aquest estiu pels millors festivals de jazz europeus, com North Sea Jazz, Umbria, Montreaux i Vitoria, entre d'altres, ens oferirà al Vijazz el seu únic concert a Catalunya.


Formació:

John Scofield - Guitarra
Jon Cleary – Teclats i veu
Ricky Fataar – Bateria
Donald Ramsey - Baix




web oficial :http://www.johnscofield.com/


- Video promocional del seu darrer treball "Piety Street":


No hay comentarios:

Publicar un comentario