martes, 29 de junio de 2010

David Sanborn feat. Joey DeFrancesco en gira per Canada, pocs dies abans del Caixa Penedès Vijazz

Aquests dies en David Sanborn és de gira al Canadà, presentant el seu nou disc "Only Everything" amb Joey De Francesco. Ja ha passat per festivals com Toronto, Otawa i Montreal, abans de travessar l'Atlàntic i començar la seva gira europea al Caixa Penedès Vijazz.

Us deixo amb un petit fragment del seu concert al Festival de Jazz de Montreal, el passat divendres 25 de Juny.

domingo, 13 de junio de 2010

Clara Luna amb la Original Jazz Orquestra


L'extraordinaria cantant Clara Luna serà la convidada de luxe que acompanyarà a l'Original Jazz Orquestra del Taller de Músics, en el concert d'inauguració de l'1 de Juliol a la Plaça Jame I. La OJO ens oferirà un repertori basat en un viatge per l'època del Swing.

La trajectoria professional de Clara Luna com artista principal o "sidewomen" ha sigut fins avui día molt prolífica. Ha treballat en projectes de Perico Sambeat, Vicens Martin o Cris Juanico. Actualment lidera el grup Clara Luna Quartet i el seu darrer treball és un tribut a l'obra de Cole Porter "Mmm... Cole Porter".

Durant el concert es podràn tastar els vins i caves del Penedès al stand de la plaça, per tal de poder anar fent boca del que us hem preparat per divendres, dissabte i diumenge.